1000kr Første Indbetalings Bonus +25 Gratis Spins

Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling 100kr. Max bonus 1000 kr. 30 x Standard Gennemspilskrav er gældende for både Bonus og gevinster fra Gratis Spins (spillets satstællingsbidrag er gældende). Gratis spins tilgængelige på: Ninja Master. Spin Værdi: 2kr per spin. Bonusser skal gennemspilles indenfor 60 dage. Alle informationer er at finde i vores Bonus politik.

Om Os

PlayMillion.dk er en førende international online casino med den ambitiøse vision om at blive den største udbyder i online gaming industrien.

Vores højeste opgave er at sikre en fair, gennemsigtig og professionel service til vores kunder, der ofte ses med den taknemmelighed og tillid, der vises af vores spillere.

Licenseret og reguleret

1

Licenseret af Spillemyndighederne til Skill On Net Ltd (nummer 11-219326)

 Fair Gaming

Vi bruger meget af vores tid for at sikre fair play og bruger de seneste Random Number Generator (RNG) teknologi, som er undersøgt månedligt af iTech Labs, og er verdens førende test-laboratorium for online-gaming-systemer.

Årsredegørelse

I overensstemmelse med Spilleloven offentliggør SkillOnNet en gang om året en årsredegørelse. Redegørelsen for 2013 kan læses her og for 2014 læses her.

Det er trygt og meget sikkert

lockPlayMillion.dk bruger 128bit data krypteringsteknologi for at sikre sikkerheden og fortroligheden af dine data.

24 / 7 kundesupport

Frem for alt forstår vi og tror, at alle vores kunder fortjener service døgnet rundt, som vi opnår med vores 24 / 7 kundeservice med medarbejdere, der er dedikeret til at sikre, at vores spillere får det højeste niveau af støtte.