250kr Første Indbetalings Bonus +25 Spins

Kun med første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 250Kr. Spil: Ninja master., Spin-værdi: 1kr. Standard omsætningskrav på 10x spin gevinstbeløb (kun spillemaskiner tæller) indenfor 60 dage. Maks. indsatsen er 10 % (min. 1 kr.) af spinsgevinsterne og bonusbeløbet eller 50 kr. (det lavest beløb gælder). Gevinster slettes, hvis maksimumindsatsen overskrides. Bonuspolitik er gældende.

Om Os

PlayMillion.dk er en førende international online casino med den ambitiøse vision om at blive den største udbyder i online gaming industrien.

Vores højeste opgave er at sikre en fair, gennemsigtig og professionel service til vores kunder, der ofte ses med den taknemmelighed og tillid, der vises af vores spillere.

Licenseret og reguleret

1

Licenseret af Spillemyndighederne til Skill On Net Ltd (nummer 11-219326)

Fair Gaming

Vi bruger meget af vores tid for at sikre fair play og bruger de seneste Random Number Generator (RNG) teknologi, som er undersøgt månedligt af iTech Labs, og er verdens førende test-laboratorium for online-gaming-systemer.

Årsredegørelse

I overensstemmelse med Spilleloven offentliggør SkillOnNet en gang om året en årsredegørelse. Redegørelsen for 2013 kan læses her og for 2014 læses her.

Det er trygt og meget sikkert

lockPlayMillion.dk bruger 128bit data krypteringsteknologi for at sikre sikkerheden og fortroligheden af dine data.

24 / 7 kundesupport

Frem for alt forstår vi og tror, at alle vores kunder fortjener service døgnet rundt, som vi opnår med vores 24 / 7 kundeservice med medarbejdere, der er dedikeret til at sikre, at vores spillere får det højeste niveau af støtte.