250kr Første Indbetalings Bonus +25 Spins

Kun med første indbetaling. Min. indbetaling: 100kr, maks. bonus 250Kr. Spil: Ninja master., Spin-værdi: 1kr. Almindelig omsætningskrav (indenfor 60 dage) og maks. 10 x Gennemspilskrav. indsats gælder for Bonus- og Spins-gevinster. Spins skal spilles før indbetalte penge. Bonuspolitik er gældende.

Velkomstpakke

  • 1stdeposit
  • 2nddeposit
  • 3rddeposit

Bonuskode: SPIN100

PlayMillion.dk kombinerer branchens største depositum bonusser som en bemærkelsesværdig velkomstpakke, tilbudt for at forbedre din spiloplevelse.

For eksempel tilbyder den første indbetaling yderligere 100% bonus tilføjet til det indskudte beløb, begrænset til en bonus på 500kr. Det betyder, et indskud på 250kr vil berettige din konto at blive krediteret med den maksimale bonus, i alt 500kr.

Held og lykke og tak fordi du valgte at spille på PlayMillion.dk!

Dette tilbud er kun gældende for de første indbetalinger. For at få Velkomstpakken skal du foretage en indbetaling på min. 100 kroner med koden SPIN100 med alle 3 indbetalinger, som hver giver en bonus og gratis spins på Ninja Master. Gevinster fra de gratis spins er begrænset til et maksimum på 1.000. Ikke alle spil tæller mod gennemspilningen. Før en udbetaling kan ske, skal din bonus gennemspilles 10 gange (indenfor 60 dage). Standard bonusbetingelser er gældende.