1000kr Første Indbetalings Bonus +25 Gratis Spins

Gælder kun første indbetaling. Min. indbetaling 100kr. Max bonus 1000 kr. 30 x Standard Gennemspilskrav er gældende for både Bonus og gevinster fra Gratis Spins (spillets satstællingsbidrag er gældende). Gratis spins tilgængelige på: Ninja Master. Spin Værdi: 2kr per spin. Bonusser skal gennemspilles indenfor 60 dage. Alle informationer er at finde i vores Bonus politik.

Velkomstpakke

  • 1stdeposit
  • 2nddeposit
  • 3rddeposit

Bonuskode: SPIN100

PlayMillion.dk kombinerer branchens største depositum bonusser som en bemærkelsesværdig velkomstpakke, tilbudt for at forbedre din spiloplevelse.

For eksempel tilbyder den første indbetaling yderligere 100% bonus tilføjet til det indskudte beløb, begrænset til en bonus på 3000kr. Det betyder, et indskud på 1000kr vil berettige din konto at blive krediteret med den maksimale bonus, i alt 2000kr.

Held og lykke og tak fordi du valgte at spille på PlayMillion.dk!

Dette tilbud er kun gældende for de første indbetalinger. For at få Velkomstpakken skal du foretage en indbetaling på min. 100 kroner med koden SPIN100 med alle 3 indbetalinger, som hver giver en bonus og gratis spins på Ninja Master. Gevinster fra de gratis spins er begrænset til et maksimum på 1.000. Ikke alle spil tæller mod gennemspilningen. Før en udbetaling kan ske, skal din bonus gennemspilles 30 gange (indenfor 60 dage). Standard bonusbetingelser er gældende.